Contact: 0599 412 803

Import & Export

Het importeren of exporteren van uw geliefde auto, dit regelen wij!

Het importeren of exporteren van uw oldtimer, klassieker, youngtimer of supercar kunnen wij verzorgen van A tot Z. Dit betreft een RDW keuring, een APK keuring, de benodigde export papieren en een Duitse TUV keuring.

Import inclusief Nederlands kenteken

Wij kunnen voor u de invoer van uw auto volledig verzorgen. Denk hierbij aan het transport en keuring klaar maken van de auto. Tevens regelen wij alle benodigde documenten voor de keuring zodat wij de auto volledig aan kunnen bieden bij de RDW voor een keuring. Zodra het kenteken wordt afgegeven door de RDW, monteren wij de kentekenplaten. Doordat wij alles in eigen huis kunnen doen, kunnen wij de auto op uw naam zetten.

Export

Voor de bij ons aangeschafte auto verzorgen wij ook alle benodigde papieren voor het exporteren van uw (klassieke) auto. Ook kunnen wij het transport op diverse manieren voor u regelen, denk hierbij aan zee- of luchtvracht en over land transport.
Met onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander de juiste weg.

Duits kenteken Tüv-keuring

Wij kunnen uw auto ook voorzien van een Duits kenteken, zowel het oldtimer kenteken (H-Zulassung voertuig dient minstens 30 jaar en ouder te zijn), als een normaal Duits kenteken. 

Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u weten, wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Nieuwsbrief Albers Sportscars

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niets van ons exclusieve aanbod.

Emailadres:

Call Now Button
Open chat
1
Hello Sir / Medam,

How can we help you?

Kind regards,
Albers Sportscars & Classics
Powered by