Contact: 0599 412 803

Wij helpen u bij het verkopen van uw Oldtimer!

Bent u van plan uw Oldtimer te verkopen,
maar hebt u geen tijd voor de verkoop en alle zaken die daarbij komen kijken?

Zet uw auto dan in consignatie bij ons!

Door middel van onze jarenlange ervaring en een groot netwerk wereldwijd, is de kans op snelle & succesvolle verkoop aanwezig.

Als de auto bij een gerenommeerd bedrijf staat blijkt uit de praktijk dat de auto sneller en voor een betere prijs verkocht wordt dan bij een particuliere verkoop.

Adverteren en promotie

Wij adverteren de auto op diverse websites, sociaal media zoals Facebook en onze eigen website  die veel bezocht wordt door auto en vooral oldtimer liefhebbers, ook komen er veel bezoekers in onze ruime showroom.

Wanneer u bij ons uw auto in consignatie brengt maakt u gebruik van al onze verkoop kanalen en ontzorgen wij u volledig van de verkoop. Tot het moment van de verkoop blijft u eigenaar van de auto terwijl wij alle contacten en onderhandelingen met potentiële kopers voeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met u nemen wij de auto door en bekijken wij deze tot in het kleinste detail. Daarna bespreken wij op kantoor onder het genot van een heerlijk kopje koffie een reële prijs. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons de mogelijkheid om eventueel een auto in te ruilen op uw auto, waardoor de kans op verkoop aanzienlijk word vergroot, doordat veel potentiële kopers al een oldtimer hebben wil men deze vaak inruilen, dit kan vaak niet bij een particuliere verkoop en veel andere bedrijven, bij ons kan dit wel!

De auto word door ons showroom klaar gemaakt (detailing en reinigen) en wordt er een uitgebreide foto reportage gemaakt, zodat men op onze kanalen al een goede eerste indruk krijgt van de auto.

Wij verzorgen de gehele afhandeling van promotie tot vrijwaring.

Verkopen is tenslotte ons vak!

De auto wordt professioneel gepoetst en uitgebreid gefotografeerd en eventueel een video reportage, zodat deze volledig voldoet aan de gestelde eisen van onze afzetkanalen. Vervolgens wordt de auto op onze drukbezochte website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes op alle internationale autoverkoop-sites en autobladen. Door plaatsing van uw auto in onze showroom is veel aandacht van talloze geïnteresseerde kopers uit binnen- en buitenland gegarandeerd.

Contact

Wij staan u graag te woord voor een verdere toelichting of om uw auto in onze collectie op te nemen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

 

Nieuwsbrief Albers Sportscars

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niets van ons exclusieve aanbod.

Emailadres:

Call Now Button
Open chat
1
Hello Sir / Medam,

How can we help you?

Kind regards,
Albers Sportscars & Classics
Powered by