Contact: 0599 412 803

Donkervoort Specialist

Donkervoort is een passie binnen ons bedrijf!

Sinds 1994 verkopen wij Donkervoort, na eerst op eigen initiatief erin gedoken te zijn wekten wij al snel de interesse van Joop Donkervoort. Dit resulteerde in een dealer schap, wij werden dus een officiële Donkervoort automobielen Dealer. Tegenwoordig zijn we geen officiële dealer meer, maar nog wel de Donkervoort specialist! Met onze jaren lange ervaringen en liefde voor deze fantastische auto’s kunnen wij veel vertellen over het merk, tevens proberen wij ons enthousiasme over te brengen naar onze klanten.

donkervoort 3x

Service Onderhoud & Reparatie

Dankzij de jarenlange ervaring met Donkervoort automobielen hebben wij heel veel know-how over dit prachtige, Nederlandse product. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in de techniek van Donkervoort en u kunt bij ons dus ook terecht voor al het onderhoud. U kunt daar bij denken aan het jaarlijks onderhoud, APK keuringen, grote en kleine reparaties.

Doordat wij een grote voorraad met onderdelen hebben, kunnen wij vaak snel en vakkundig, met de juiste onderdelen een reparatie uitvoeren. Tevens kunnen wij ook de juiste, originele onderdelen snel leveren.

Aankoop van een Donkervoort

Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij geven u graag advies bij het aankoop van een Donkervoort, er is ook de mogelijkheid om bij ons een aankoopkeuring te doen. Ook kunnen wij u advies geven waar u op moet letten bij het aanschaffen van een Donkervoort, mede omdat wij jaren actief zijn in de Donkervoort wereld kennen wij veel historie van veel auto’s.

 

Donkervoort onderhoud service reparatie onderdelen

De eerste Donkervoort

Het begon meer dan 20 jaar geleden toen Johan Albers zijn eerste Donkervoort kocht. Een auto die van Nederlandse bodem kwam met als slagzin ‘’No Compromise’’, een echte rijdersauto dus. Deze prachtige automobielen werden alleen op bestelling gebouwd. Na een aantal jaren stonden er zelfs 6 Donkervoort automobielen in de showroom, dit wekte zelfs de interesse van Joop Donkervoort. Nog geen 2 jaar later werd Albers Donkervoort automobielen Dealer van het Noorden.

 

Johan zijn eerste Donkervoort

Bekijk hier ons huidige aanbod Donkervoort automobielen.

 

 

Nieuwsbrief Albers Sportscars

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niets van ons exclusieve aanbod.

Emailadres:

Call Now Button
Open chat
1
Hello Sir / Medam,

How can we help you?

Kind regards,
Albers Sportscars & Classics
Powered by