Contact: 0599 412 803

De service van Albers Sportscars & Classics

Albers Sportscars heeft meer dan 50 jaar ervaring met allerhande auto’s. Desondanks zijn we altijd meegegroeid met de moderne eisen van deze tijd.

We bezitten veel specialistische gereedschappen, in soms vreemde maten, voor met name de reparaties, de restauratie en het onderhoud van de Klassiekers, Youngtimers en Sportscars.

Donkervoort & Porsche in onderhoud klassieker youngtimer

Onderhoud & Reparatie

Het werken aan deze automobielen vergt veel kennis en know-how. Hierin zijn wij als geen ander gespecialiseerd en onze professionele werkwijze is dan ook ons handelsmerk.

Wij weten als geen ander welk onderhoud uw klassieker youngtimer of sportscars nodig heeft. Wij verzorgen dit dan ook tot in de puntjes voor u en met uitermate veel plezier!

Wij weten in de wereld van de classic cars, sportwagens en collectionables goed de weg en nemen u daardoor veel zorgen uit handen, denk alleen al eens aan het vinden en bestellen van onderdelen…

Tevens zijn wij al meer dan 20 jaar Donkervoort specialist en hebben dus een ruime ervaring met het onderhoud, reparatie en verkoop van Donkervoort automobielen.

 

Transport ( Haal & breng Service )

Sinds 2018 hebben wij ons wagenpark aangevuld met een prachtige Mercedes-Benz Vito 119CDI en een gesloten aanhangwagen van Brian James RT5, uiteraard blijft onze Mercedes-Benz Sprinter ook in ons wagenpark!

Wij kunnen hiermee uw Donkervoort, Klassieker, Youngtimer of Sportwagen gesloten en zorgvuldig vervoeren! 

 

Contact

Wilt u weten, wat we voor u kunnen betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

 

Nieuwsbrief Albers Sportscars

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niets van ons exclusieve aanbod.

Emailadres:

Call Now Button
Open chat
1
Hello Sir / Medam,

How can we help you?

Kind regards,
Albers Sportscars & Classics
Powered by