Contact: 0599 412 803

Zoek opdracht

Staat uw droom auto momenteel niet in onze collectie? Niet getreurd!

Als wij uw auto niet in onze collectie hebben gaan wij samen met u kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wij moeten namelijk belangrijke aspecten hebben voor een juiste auto. Denk hierbij aan het merk, model en uitvoering. Ook is het van belang om een bouwjaar, de kleurencombinatie en het budget te weten.

 

De zoektocht

Zodra wij alle belangrijke aspecten hebben doorgenomen gaan wij opzoek naar uw droom auto. Dankzij onze jarenlange ervaringen hebben wij een groot netwerk waar wij uitgebreid naar uw auto kunnen zoeken. Wij zoeken niet alleen in Duitsland of België maar ook in Amerika. Als wij een geschikte auto hebben gevonden is er de mogelijkheid om deze samen met u te gaan bekijken. Bij akkoord gaan wij in onderhandeling met de verkoper (Dealer) om tot een goede deal te komen, wij inspecteren de auto grondig en zorgen dat de aankoop goed verloopt.

 

De aflevering

Als de koop is gedaan gaan wij over tot het regelen van alle benodigde papieren en details zoals betalingen, kentekenpapieren en transport. Dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben wij de mogelijkheid om uw auto met open of gesloten transport te halen. Wij regelen verder de complete importcyclus van de RDW tot aan het te naamstellen van de auto.

 

De kosten

Een auto in opdracht aan & verkopen is heel interessant voor ons als voor de koper, wij regelen alles voor de koper. Uiteraard zijn er kosten mee gemoeid, dit wordt duidelijk besproken voordat wij overgaan tot actie. Zo praten wij natuurlijk over de kosten van aankoop, transport en invoer. Bij jongere auto’s komt er ook BPM over, dit berekenen wij door middel van bouwjaar, km-stand en uitstoot. U kunt meer over import vinden op onze pagina Import & Export.

 

Albers Sportscars & Classics nodigt u graag uit in onze showroom om onder het genot van een heerlijk kopje koffie de details te bespreken.

 

 

Nieuwsbrief Albers Sportscars

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en mis niets van ons exclusieve aanbod.

Emailadres:

Call Now Button
Open chat
1
Hello Sir / Medam,

How can we help you?

Kind regards,
Albers Sportscars & Classics
Powered by