Contact: 0599 412 803

Zoek Opdracht

Staat uw droom auto momenteel niet in onze collectie? Niet getreurd!

Wij kunnen u helpen met het vinden van uw droom auto! Door onze jarenlange ervaring en inmiddels groot opgebouwde netwerk in Nederland maar ook in het buitenland, denk daarbij o.a. aan Duitsland, België maar ook Amerika!

Samen bekijken we uw behoeften, wensen en de mogelijkheden.
Wij willen o.a. weten welk merk en type maar bijvoorbeeld ook welke kleur uw voorkeur heeft.
In sommige gevallen is het bouwjaar juist van belang (bijvoorbeeld een auto uit het zelfde jaar als uw geboorte jaar), een automaat of juist een handgeschakelde auto. Dit zijn allemaal dingen die van belang zijn voor een goede zoek opdracht.

Met deze informatie gaan wij voor u opzoek. Zodra wij een bijpassende auto hebben gevonden gaan wij deze samen met u bekijken. Bij een akkoord gaan wij voor u in onderhandeling met de aanbiedende partij om een zo scherp mogelijke deal voor u te realiseren en inspecteren wij de auto van top tot teen. 
Wij regelen alles van A tot Z, van aankoop en inspectie tot het op kenteken zetten van het voertuig en eventueel aflevering bij u voor de deur!

Albers Sportscars & Classics nodigt u graag uit in onze showroom om onder het genot van een heerlijk kopje koffie de details te bespreken.

Klik hier voor onze contactgegevens!